Over IT Royal Solutions

IT Royal Solutions levert websites en webshops voor elke ondernemer. Groot of klein maakt niet uit, want wij vinden de juiste oplossing! Wij willen ondernemers helpen hun online succes te behalen. Daarom maken wij geen standaard sites met goedkope templates en andere onzin. Nee, wij bouwen onze sites met onze eigen templates en hierdoor zijn (bijna) alle mogelijkheden onbeperkt. Kunnen wij niet de juiste oplossing bieden (wat bijna onmogelijk is) dan zijn wij ook niet te beroerd om je door te sturen naar een concurrent.

Onze doelstelling is om elke klant met een trots gevoel een nieuwe site te geven. Dus als de klant tevreden is zijn wij dat ook! Alles voor pure winst en jouw online succes!

Dane van Riemsdijk

Van je hobby je werk maken? Natuurlijk is er niks leuker dan dat. Al geld dat in ieder geval voor mij. Sinds maart 2018 heb ik de stap gezet om als freelancer/ZZP’er aan de slag te gaan met mijn bedrijf ‘IT Royal Solutions’. Momenteel volg ik een opleiding HBO Informatica Software Engineering aan de HvA.

Ik wil graag met mijn kennis en ervaring jou helpen aan een prachtige website of webshop. Eentje waar we beide super trots op kunnen zijn. Zeg nou zelf, dat moet lukken toch? Ben jij net zo enthousiast als ik? Neem dan gerust contact met mij op zodat wij de mogelijkheden kunnen bespreken!

Mijn kwaliteiten

Een communicatief sterke (web) ontwikkelaar
Oplossingsgericht kunnen werken en denken
Creatief en professioneel te werk gaan
Meer dan 2 jaar werkervaring

danevanriemsdijk