Offerte aanvragen

We bedenken en bouwen perfect passende maatwerk websites en webshops

Tijd voor je nieuwe webshop of website?

Wil jij een offerte aanvragen voor je nieuwe website of webshop? Wij zorgen niet alleen voor een professionele maatwerk website of webshop die is voorzien van alle technieken, ook regelen we je domeinnaam en hosting.

Ontwerp & design

Onze websites en webshops sluiten perfect aan bij de branche waarin jij je bevindt. Daarnaast zijn onze sites gebruikersvriendelijk en responsive op elk apparaat. Een site van IT Royal Solutions zet je sterker in de markt en zorgt voor conversie.

Website ontwikkeling

Een succesvolle website maak je alleen met een code van hoge kwaliteit. Bij ons staat de kwaliteit van de code dan ook op nummer 1. Door gebruik te maken van een sterk CMS wordt de veiligheid van website gegarandeerd. Dit resulteert in lage onderhoudskosten en een langere levensduur van je website.

Zelf beheren

Onze websites en webshops worden zo ontwikkeld dat je zelfs zonder kennis je website kan beheren en aanpassen. Van kleuren, teksten en pagina's tot aan de afbeeldingen zonder programmeer kennis. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het beheer door IT Royal Solutions te laten uitvoeren.