Responsive websites

Professionele website laten maken

In onze ogen heeft iedere ondernemer een website nodig, je website geldt namelijk als jouw online visitekaartje. Je laat zien wat je kan en wat je doet en op die manier genereer jij omzet. Wij bouwen prachtige websites voor allerlei verschillende soorten ondernemingen. Klein of groot maakt niet uit, want wij vinden de juiste oplossing!

Wij bouwen voornamelijk onze websites met het bekende WordPress CMS en ons eigen ontwikkelde template. Door gebruik te maken van het WordPress CMS is het gemakkelijk om zelf wijzigingen aan te brengen of de website uit te breiden. Daarnaast is WordPress relatief veilig en stabiel. De site zal goed vertoonbaar zijn op desktops, tablets, mobiele telefoons en andere mobiele apparaten (dit wordt ook wel responsive genoemd).

Elke website wordt daarom perfect gebouwd, goed beveiligd en voorzien van het gebruiksvriendelijk CMS. Zodra we het eens zijn over het design gaan we voor je aan de slag. Binnen één week staat het eerste prototype van je website online. Binnen twee weken is de definitieve versie klaar.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/itroyalsolutions-webshop-laten-maken.jpg

Wat maakt IT Royal Solutions de ideale partner?

Wij willen alleen unieke producten op de markt brengen. Daarom bedenken en maken wij maatwerk oplossingen. Daarnaast denken wij actief mee met het concept van de doelgroep die je wil bereiken, het design en de marketing.

 Brede professionalisering; wij werken zelfstandig en resultaatgericht
 Multidisciplinair; oplossingen voor vraagstukken vanuit verschillenden disciplines
 Creatief; wij hebben het vermogen om te zien wat anderen niet zien
 Oplossingsgericht; u heeft een probleem, wij vinden de beste oplossing

Extra mogelijkheden

Zijn je wensen voor een nieuwe website toch een stukje uitdagender? Kom maar door! Heb je uitgebreide wensen als een boekingssysteem, nieuwsbrief-systeem, live chat of een agenda? Wij hebben ervaring met het maken van sites die net die extra mogelijkheden moeten bevatten.

Onderhoud aan je site

Nadat je website online staat blijven wij nauw betrokken bij de website. Tegen een laag maandtarief kun je ervoor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Wij voeren dan maandelijks updates uit aan je website, zorgen ervoor dat deze veilig blijft en maken back-ups. Ook zal het voorkomen dat inhoud van je website zo nu en dan veranderd. Ook die nazorg is bij ons goed geregeld.

Logo & huisstijl

Heb je nog geen logo of huisstijl voor je nieuwe website/bedrijf? Geen probleem! Ook wij hebben deze expertise in huis. Wij verzorgen alles van visitekaartjes, briefpapier, pennen, shirtjes tot een professioneel logo.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/it-royal-solutions-responsive-website.png

Recente projecten

Dit portfolio maakt ons trots IT Royal Solutions te zijn. We doen namelijk wat we écht gaaf vinden, namelijk ondernemingen laten groeien doormiddel van websites en webshops. Wij doen meer dan alleen de sites ontwikkelen, wij denken actief mee.

Wat onze klanten vertellen

Neem contact met ons op

Dane van Riemsdijk | danevanriemsdijk@gmail.com | +31 06 360 15 237

Wil jij een website of webshop laten ontwikkelen of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/dane.jpg