Complete webshops

Professionele webshop laten maken

Een online plek waar jij jouw prachtige producten kan aanbieden en verkopen. Wij ontwerpen en bouwen unieke webshops voor alle soorten producten en diensten.

Wij bouwen voornamelijk onze webshops met het bekende WordPress CMS en ons eigen ontwikkelde template. Door gebruik te maken van het WordPress CMS is het gemakkelijk om zelf wijzigingen aan te brengen of de webshop uit te breiden. Daarnaast is WordPress relatief veilig en stabiel. De site zal goed vertoonbaar zijn op desktops, tablets, mobiele telefoons en andere mobiele apparaten (dit wordt ook wel responsive genoemd).

Daarnaast kunnen wij u klanten ook een unieke winkelervaring bieden met Lightspeed, Magento of Shopify.

Elke webshop wordt daarom perfect gebouwd, goed beveiligd en voorzien van het gebruiksvriendelijke CMS. Zodra we het eens zijn over het design gaan we voor je aan de slag. Binnen twee weken staat het eerste prototype van je website online. Binnen drie weken is de definitieve versie klaar. Moet het sneller? Dan kan er altijd contact worden opgenomen om het proces te versnellen.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/itroyalsolutions-webshop-laten-maken.jpg

Wat maakt IT Royal Solutions de ideale partner?

Wij willen alleen unieke producten op de markt brengen. Daarom bedenken en maken wij maatwerk oplossingen. Daarnaast denken wij actief mee met het concept van de doelgroep die je wil bereiken, het design en de marketing.

 Brede professionalisering; wij werken zelfstandig en resultaatgericht
 Multidisciplinair; oplossingen voor vraagstukken vanuit verschillenden disciplines
 Creatief; wij hebben het vermogen om te zien wat anderen niet zien
 Oplossingsgericht; u heeft een probleem, wij vinden de beste oplossing

WooCommerce webshop

Op een professionele wijze producten aanbieden en verkopen via je WordPress site? WooCommerce is dan de oplossing! WooCommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keer gedownload.

Veilig betalen

WooCommerce maakt gebruik van verschillende betaalplatformen. Je website kan worden uitgerust met de Mollie plugin. Mollie helpt ondernemingen van elk formaat efficiënter te werken door een betrouwbare, maar makkelijk te gebruiken, betaaloplossing. Er zijn verschillende betaalmethodes beschikbaar zoals iDEAL, PayPal, Visa, SofortBanking, Bitcoins enzovoort. Kies zelf welke betaalmethodes jij wilt accepteren en Mollie doet de rest.

Hier voldoen onze webshops aan

Wij zorgen ervoor dat jouw WooCommerce webshop snel is. Wachten op een trage website is een enorme domper en zal resulteren in dat klanten je webshop verlaten en naar de concurrent gaan. Daarnaast is je webshop responsive zodat deze op elk apparaat op juiste manier weergegeven wordt. Je webshop wordt gebouwd en uitgerust met de nieuwste technieken.

Onderhoud aan je webshop

Nadat je webshop online staat blijven wij nauw betrokken bij de webshop. Tegen een laag maandtarief kun je ervoor kiezen om het onderhoud door ons te laten doen. Wij voeren dan maandelijks updates uit aan je site, zorgen ervoor dat deze veilig blijft en maken back-ups. Ook zal het voorkomen dat inhoud van je webshop zo nu en dan veranderd. Ook die nazorg is bij ons goed geregeld.

Alternatieven

Naast WordPress en WooCommerce is Lightspeed ook een goede oplossing voor je probleem. Daar lees je hier meer over.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/it-royal-solutions-responsive-website.png

Recente projecten

Dit portfolio maakt ons trots IT Royal Solutions te zijn. We doen namelijk wat we écht gaaf vinden, namelijk ondernemingen laten groeien doormiddel van websites en webshops. Wij doen meer dan alleen de sites ontwikkelen, wij denken actief mee.

Wat onze klanten vertellen

Neem contact met ons op

Dane van Riemsdijk | danevanriemsdijk@gmail.com | +31 06 360 15 237

Wil jij een website of webshop laten ontwikkelen of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/dane.jpg