Complete webshops

Professionele webshop laten maken

Een online plek waar jij jouw prachtige producten kan aanbieden en verkopen. Wij ontwerpen en bouwen unieke webshops voor alle soorten producten en diensten. Wij maken geen standaard webshops door middel van goedkope templates en andere onzin. Wij willen alleen unieke producten op de markt brengen en hebben daarom onze eigen template ontworpen die draait op het krachtige WordPress CMS. Dit om te zorgen dat jij je bezoekers gaat omzetten in klanten en pure winst gaat maken! Daarnaast kunnen wij u klanten ook een unieke winkelervaring bieden met Lightspeed, Magento en Shopify.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/itroyalsolutions-webshop-laten-maken.jpg
https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/website_webshop_laten_bouwen_noord_holland.jpg

Waarom in zee gaan met IT Royal Solutions?

Wij willen alleen unieke producten op de markt brengen. Daarom bedenken en maken wij maatwerk oplossingen. Daarnaast denken wij mee met het concept van de doelgroep die je wil bereiken, het design en de marketing.

 Brede professionalisering; wij werken zelfstandig en resultaatgericht
 Multidisciplinair; wij zijn instaat om oplossingen te bieden voor vraagstukken gesteld vanuit verschillenden disciplines.
 Creatief; wij vinden voor alles de juiste oplossing
 Oplossingsgericht; u heeft een probleem, wij vinden de beste oplossing

Webshop laten bouwen

Wij maken gebruik van het WordPress CMS in combinatie met WooCommerce. Woocommerce is één van de meest populaire webshop systemen en wereldwijd miljoenen keer gedownload. Daarnaast zijn wij ook gespecialiseerd om je website te bouwen met Lightspeed, Magento en Shopify. Producten aanbieden en verkopen is leuk maar je wilt natuurlijk wel dat je klanten veilig kunnen betalen. Daarom worden alle webshops geïntegreerd met een veilig betalingssysteem. Er zijn verschillende betaalmethodes beschikbaar zoals iDEAL, PayPal, Visa, SofortBanking, Bitcoins enzovoort. Welke betaalmethodes het beste past bij jou hangt af van je wensen. Je wilt je klanten een veilige omgeving garanderen tijdens het bezoeken van je webshop. Een veilige webshop begint bij goede techniek. Daarnaast is maandelijks onderhoud aan je webshop belangrijk. Wij bieden onderhoudspakketten aan zodat jij je hier niet druk om hoeft te maken en wij alle zorgen bij je wegnemen. .

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/it-royal-solutions-responsive-website.png

Ontwerp & design

Onze websites en webshops sluiten perfect aan bij de branche waarin jij je bevindt. Daarnaast zijn onze sites gebruikersvriendelijk en responsive op elk apparaat. Een site van IT Royal Solutions zet je sterker in de markt en zorgt voor conversie.

Website ontwikkeling

Een succesvolle website maak je alleen met een code van hoge kwaliteit. Bij ons staat de kwaliteit van de code dan ook op nummer 1. Door gebruik te maken van een sterk CMS wordt de veiligheid van website gegarandeerd. Dit resulteert in lage onderhoudskosten en een langere levensduur van je website.

Zelf beheren

Onze websites en webshops worden zo ontwikkeld dat je zelfs zonder kennis je website kan beheren en aanpassen. Van kleuren, teksten en pagina's tot aan de afbeeldingen zonder programmeer kennis. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om het beheer door IT Royal Solutions te laten uitvoeren.

Neem contact met ons op

Dane van Riemsdijk | danevanriemsdijk@gmail.com | +31 06 360 15 237

Wil jij een website of webshop laten ontwikkelen of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/dane.jpg