Mrs. Italy

Mrs. Italy kent een unieke pizzabezorging: de pizza’s worden bij u aan huis of op locatie vers bereid en gebakken.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/it-royal-solutions-responsive-website.png
https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/case_mrs_italy.jpg

Case

Mrs. Italy onderscheid zich in kwaliteit door een ambachtelijke, krokante pizzabodem, met zorg gekozen ingrediënten en een professionele instelling bij de klant af te leveren. Mrs. Italy kent een unieke pizza-bezorging: de pizza’s worden bij u aan huis of op locatie vers bereid en gebakken. IT Royal Solutions heeft het uiterlijk van de gehele website van dit bedrijf gerealiseerd. Er moest een goed werkende, duidelijke en een visueel aantrekkelijke website komen waar klanten alle informatie over het bedrijf kunnen vinden en de mogelijkheid hebben om bestellingen en reserveringen makkelijk, snel en veilig te plaatsen.

Reserveren en bestellen

De gebruiker kan gemakkelijk de keuze maken tussen bestellen en reserveren. Zo heeft de gebruiker verschillende keuze mogelijkheden.

Eenvoudig bezorgd

De website maakt het niet alleen voor bestellers makkelijk, ook Mrs. Italy krijgt een duidelijk overzicht waar ze heen moet, voor hoeveel personen gereserveerd is én wat er besteld is.

Overzicht

Mocht de gebruiker interesse hebben kan er een totale biografie over Mrs. Italy op de website gelezen worden.

Neem contact met ons op

Dane van Riemsdijk | dane@itroyal.nl | +31 06 360 15 237

Wil jij een website of webshop laten ontwikkelen of graag meer weten? Neem vrijblijvend contact op en wij helpen je verder.

https://www.itroyal.nl/wp-content/uploads/2019/07/dane.jpg